Østlandstur!

I helgen venter to knalltøffe bortekamper for herrelaget til Nidaros. Lørdag møter de Greåker, mens de skal besøke Fjerdingby søndag kveld. Det blir spennende å se om det gode resultatet fra Tunet-matchen kan følges opp.

Lørdag venter altså Greåker i Tindlundhallen. Greåker har skuffet så langt i sesongen, og ligger per dags dato på en 5. plass. Det er jevnt i eliteserien, og det er bare ett fattig poeng opp til medalje, men de er ikke i nærheten av å gjenta fjorårets suksess hvor de vant serien.
Likevel, de slo oss 13-2 sist, så vi har et stykke å gå fra den kampen. Greåker er også norges beste lag gjennom tidene, så de har nok rutine å ta av.
Sikre kilder fra den deilige byen Sarpsborg skal ha det til at Greåker hadde planer om å spare en del spillere til kampen mot oss, men etter at de hørte om resultatet vårt mot Tunet ble det litt betenkt i forhold til den ideen.

Nidaros spilte jo en kjempekamp sist helg, da vi slo Tunet 9-6. Den seieren grunnla vi med et sterkt forsvarsarbeid og masse løping, og jeg tror vi skal få løpe fra oss til helga også.
Det gjelder å holde lagmoral og innsats på samme nivå som sist helg, og klarer vi å omstille oss, så er tydeligvis alt mulig.

Vegard - 21.01.2010
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com