Pre-match Sarpsborg-Nidaros og Nor 92-Nidaros
Førstkommende helg drar Nidaros ut på østlandstur for å spille to tøffe bortekamper.
Lørdag 31. møter vi Sarpsborg Sharks i Sarpsborghallen, mens Nor 92 står for tur på søndag. Oppdatert
Det er liten tvil om at det er to tøffe bortekamper som møter oss til helga. Sarpsborg har de seneste årene vært i toppen år etter år, mens Nor 92 har fått en bra start sesongen med 5 poeng på 4 kamper. Når det gjelder Nidaros, så har vi dessverre ikke mulighet til å stille med fullt lag denne helga pga sykdom, skader og folk som må jobbe.

Første kamp er lørdag kl 14 i Sarpsborghallen. Sarpsborg har de tre siste årene to andreplasser og en førsteplass i eliteserien, og i fjor var de tapende NM-finalist mot vår forrige motstander Greåker. Det er ikke til å kimse av. I år har de mistet noen spillere, og har startet sesongen dårlig resultatmessig. Hittil står de med 4 uavgjorte og 2 tap, noe som må sies å være langt under forventet for haiene fra den nydelige byen Sarpsborg. Sarpsborg kommer altså til å være i samme båt som Nidaros i denne kampen; begge lag jager sin første seier i eliteserien 09/10.

Neste motstander ut er drammenslaget Nor 92, et lag som rykket direkte opp etter mye om og men med eliteseriekvaliken i vår. De har vært nede i østlandsserien i ett år, og skal vi tro ryktene, så er det et mye sterkere lag som har rykket opp igjen. De har spilt 4 kamper hittil, og alle har vært svært jevne. De har også møtt vår andre motstander, Sarpsborg, denne kampen endte uavgjort. Vår beste poengplukker, Alexander Hveding Dahl, er tidligere Nor 92-spiller, og har allerede uttalt at han er meget tent på å ta gamle lagkamerater.

Når det gjelder Nidaros, så har vi fortsatt til gode å ta poeng i eliteserien. Dette vil vi gjøre det vi kan for å gjøre noe med til helga. Som sagt, så klarer vi ikke å stille med fullt lag, men vi som drar nedover kommer til å kjempe for den blå drakta. Vi vet at det kommer til å bli to knalltøffe kamper, og håper at en god treningsuke kan gjøre at vi står godt rustet til nettopp det.

Troppen denne gangen lider under savnet av flere spillere som sannsynligvis ville startet kampen, blant andre vår toppscorer Per Kristian Sætherskar, samt svenskene Englund og Krille. Vi drar i det hele tatt med en haug med backer, så vi kommer til å satse defensivt...
Troppen: Micke, Chris, Mads, Jan Rune, Torbjørn, Vegard, Martin, Hveding, Terje, Jönsson, Bjørn og JOL.

Nordicbets odds mot Sarpsborg: Sarpsborg 1,01       U 15,00       Nidaros 15,00
Vegard - 27.10.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com