Referat fra Plankecup
Den 5. og 6. September var damelaget på Plankecup i Fredrikstad.

Vi var fra ni til ti utespillere, og to keepere hele helga. I gruppespillet møtte vi ok og noe dårligere motstand. Morsomt å spille slike kamper også, så vi får trent på det offensive spillet. Damene viste stor innsats uansett om det var lett eller tøffere motstand. Det lover bra for den kommende sesongen at viljen er på plass Vi gikk gjennom gruppespillet med 16-0 i målforskjell, det er godkjent.

I kvartfinalen møtte vi et tøft Fredrikstad-lag som ikke ville gi fra seg seieren uten kamp, men til tross for enn del somling fra Nidaros sin side sto vi imot og kjempet oss videre til semifinale.

Der møtte vi Målløs, som vi var veldig nervøse for på forhånd - vi var slitne og flere var skadet eller syke. Konkurranseinstinktet slo inn og vi ga Målløs en hard kamp om finaleplassen. Vi stresset dem til å gjøre feil, og vi hadde også flere gode målsjanser. Målløs trodde nok det skulle bli en enkel kamp, og ble nok overrasket over motstanden de møtte. Stillingen var 2-1 til Målløs når det gjenstod fem minutter, da tok trener Thor Kenneth ut keeperen og satset alt! Kampen endte 3-1 til Målløs, men vi gjorde i hvert fall ett hederlig forsøk.

Vi stilte ikke med vårt beste lag, da vi manglet en del spillere, men mye tyder på at Målløs stilte med sin sterkeste stall. Derfor blir det spennende i serien når vi har laget og våre spillere på plass. Vi røk ut av semifinalen med hodet hevet og godt fornøyd med egen innsats gjennom hele helga.

Anka - 09.09.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com