Slevik - Nidaros, 11-4

K.nr: 111
Dato: 20.02.2010
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Gressvikhallen
Resultat: 11-4 (4-1), (2-2), (5-1)

Det ble vel aldri tidenes oppladning før Slevik-kampen. Det var god, gammel snøstorm ute, og mens JOL og Bjørn satt fast i Oslo pga ulykker på veien kom toget med omtrent det som var igjen av laget alt for sent. Det hele endte jo strålende, JOL og Bjørn kom 5 minutter før kampstart, og vi var fulltallige; hele 9 utespillere. Godt at dommerne ikke gikk med på å utsette kampen noen minutter.

Kloke av skade limte vi Steffen som frimerke på Åhlberg fra start. Dette så ut til å fungere, da mye av spillet til Slevik er bygget opp rundt denne tynne magikeren fra vårt "kjære" naboland. Det skulle etter hvert vise seg at de hadde mer å by på. Stræte og Iver Iversen(!) skyter ikke så verst, og når en gammel Nidaros-stjerne får stå på 5 meter helt upresset blir det fort mål. Vi ligger for så vidt bra defensivt, men Slevik er livsfarlige på langskudd, og gode på å variere, så vi sliter med å omstille oss før kula ligger i nota. Per scorer vårt eneste mål denne perioden, rimelig limt i krysset.

2.periode er vår beste periode i kampen, men vi sliter med å skape de helt store sjansene. Slevik scorer og leder perioden lenge 1-0, men når de får overtall blir de litt for offensive i tankegangen, og vi får flere kontringsmuligheter. Det skal nevnes at Åhlberg hadde en ball til inne på en Zorro i overtall, men det ble aldri dømt mål. Vi kontrer inn to mål i overtall, det ene i krysset fra Per, og det andre i krysset fra Per...på åpent mål. Pasning(!) fra unge Nervik. Undertegnede kunne vel også ha gjort ett mål i overtall da han får ballen på tennis på åpent mål ca en meter fra mål, men mangler bittelitt på presisjonen. Kraften derimot, er det ingenting å si på.

JOL blir skadet tidlig i 3.periode, og vi begynner å bli mektig slitne. Det hjelper ikke at vi må gå ned på to backer, og at Chris må vikariere der mens jeg vikarierer for han. Plutselig var det fullstendig oppløsning i rekkene, og ingen visst hvilken rolle eller rekke de egentlig var i. Micke får seg også en smell i nakken, og sliter med å gjennomføre kampen. Taper siste periode 5-1, Per scorer vårt eneste mål, og ja, det var et skudd som endte i krysset via både stang og tverrligger. Dagens peneste, og det sier litt.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Per
**
*

Skrevet av Vegard