Nidaros - Sarpsborg, 7-10

K.nr: 103
Dato: 30.01.2010
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Nidarøhallen
Resultat: 7-10 (3 - 3), (3 - 6), (1 - 1)

Sarpsborg stilte med akkurat to rekker i dag, og manglet noen spillere, men hadde med et godt og rutinert lag. Etter deres dårlige resultater i det siste, og tabellposisjonen, øynet vi et håp for poeng i denne kampen, og det hadde heller ikke vært umulig å få med seg i dag. Dessverre er vi ikke helt på topp i 60 minutter heller i dag.

1.periode starter med at Sarpsborg tar ledelsen 1-0 etter noen få minutter. Vi utligner ikke lenge etter, men Sarpsborg tar igjen ledelsen, denne gangen på et frislag. De kommer til score noen mål på frislag i dag, noe vi kan takke oss selv for. Det står 3-1 haiene, men vi henter opp ledelsen, og Henke scorer 3-3 i overtall, noe som egentlig var en pasning fra så godt som død vinkel. Vi går til pause med 3-3, et greit resultat så langt, og håpet om poeng lever videre.

2.periode starter ikke særlig bra for vår del. Vi slipper inn mål på frislag, igjen, får utvisning,gjør et horribelt bytte, 3-5, slipper inn mål på frislag, igjen. Det står 3-6 før vi våkner til live i denne perioden. Etter det følger lagene hverandre, og perioderesultatet blir 3-6. Periodens store hendelse er når JOL går på et JOL-raid opp langs venstrekanten, bruker nitro i rundvantet og scorer kjøkkenveien på et vanvittig langt, og ikke minst ekstremt raskt, løp. Publikum forsto ikke sine egne øyne, og det gjorde ingen av oss heller.

Når vi går ut etter den sista pausa er det ingenting som tilsier at denne kampen er over. Haiene har ikke vært overbevisende defensivt, og om vi klarer å tette igjen bak, så kan vi fortsatt vinne i dag. Vi spiller en god periode, og tetter igjen bra bakover. Dessverre skaper vi ikke nok fremover til å score mer enn ett mål. Sharks scorer mål fordi vi koker i egne rekker, og setter sluttresultatet til 7-10 istedenfor 7-9.

Et greit resultat av oss, men skuffende fordi dette er en kamp vi kunne vunnet dersom alle hadde vært på topp gjennom hele kampen. Sarpsborg var ikke avskrekkende gode, og ble til tider stresset av resultatet og spillet vårt.
Uansett, det blir hjem og trene på defensive frislag for vår del.

Mål Nidaros: Per Kr. Sætherskar 3, Christian Larsson 2, Henrik Englund, Jon Olav Løsnesløkken.

Skudd: 30 - 43

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Micke
**
*

Skrevet av Vegard