Fjerdingby - Nidaros, 9-4

K.nr: 71
Dato: 24.01.2010
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Sandbekkhallen
Resultat: 9-4 (4 - 0), (2 - 2), (3 - 2)

Kampen mot Fjerdingby var en meget god kamp av oss, hvis man ser bort fra de ti siste minuttene av 1.periode. Da var vi ikke aggressive nok og slapp til Jonsson og Evensen alt for lett. Det endte med at vi tapte 1.periode 4-0. Steffen fikk et mål annulert på 1-0 til Fjerdingby, noe som så ut som en merkelig avgjørelse.

I 2.periode ble det en del utvisninger, men undertallet vårt fungerer bra, og vi spiller til og med bra i 4 mot 4. Vi ligger bra defensivt og er falige på kontringer. Perioden ender 2-2, og det står nå 6-2 til Fjerdingby.

I den siste perioden scorer vi to kjappe mål, ett etter en magisk pasning av Krille som Per dytter i tverrligger og ned bak keeper. Brått står det 6-4, og vi nærmer oss Fjerdingby med stormskritt. Det tar de tydeligvis inn over seg, og skrur opp tempoet et par hakk, og kampen ender til slutt 9-4, noe som egentlig er et greit resultat, kampen sett under ett. Vi klarer ikke å være 100% hele kampen gjennom, og blir hardt straffet i de dårlige periodene våre.

Mål Nidaros: Per Kr. Sætherskar 3, Alexander Hveding Dahl.

Skudd: 37 - 29

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Per
**
*

Skrevet av Vegard