Nidaros 2 - NTNUI , 3-1

K.nr: D34
Dato: 29.11.2009
Divisjon: 1.div damer
Sted: Nidarøhallen F1
Resultat: 3-1 (0-0), (2-0), (1-1)

Siste kamp for året og det var mot selveste NTNUI 1 -de som ledet serien. De var uforholdsmessig mange flere enn oss (rundt 3 mer kanskje), så Martine Go-go-gaarder kom med dagens slagplan: Ligge lavt, vente på mulighet og så kontre de i senk! Og gjett om det funka! Jepp, som hakka møkk...

1. periode: Spillet til NTNUI gikk ut på å spille backene deres seg i mellom, og slå en pasning langt opp til vårt eget rundvant. Noen ganger fikk vingene deres tak i ballen, men stort sett ikke. Og som regel stoppet spillet deres der, da backene våre tok over. Gang på gang gjorde de det samme uten at de kom noe særlig lengre. Vi var ganske sikre på at de ville endre taktikk, men det gjorde de altså ikke. Heller ikke i 2. periode, og nei, ikke i 3. periode heller. Så fint for oss.

2. periode: Mål-tid, og Martine var sulten. Med pasning fra Trine, (som forøvrig jobbet som en russer på dop - hvilken fart og vilje, samtidig som det så temmelig uanstrengt ut) klinka Go-go-gaarder til på backhand og kliiina den opp i vinkelen! *måpe* ..og på tilskuerbenken kunne jeg se tårer i øyekroken til Bjørn (sjæææshtn til Martine). Kjøtt-mur Ingunn hadde også ei perle av et mål. Med pasning fra co-back Vibeke, kom det et langskudd straka vegen i krøsset. Hva kan man si - nydelig.

Siste målet vi hadde kom i 3. periode. Dagens slag-planer Martine snapper opp ballen på midtbanen og putter den lett mellom armen og låret til keepern.

Ellers, Anniken jobber iherdig for å imøtekomme alle oppfordringer om å være foran motstanders mål og keeper når det er mulighet for at noen skyter. Men det ekke lett når alle er konstant triggerhæppi, inklusive undertegnede, hoho.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  
**
*

Skrevet av Tyven