Nidaros - Sagene, 1-10

K.nr: 83
Dato: 09.01.2010
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Nidarøhallen
Resultat: 1-10 (0 - 4), (0 - 5), (1 - 1)

Vi startet kampen med en intensjon om å ligge lavt, forsvare slottet, være med på defensive frislag, løpe masse, og lempe ballen på mål når vi hadde mulighet. Det var ikke så mye av dette vi klarte å gjennomføre.

Etter 4.30 av første periode ligger den første ballen i nota bak oss, etter at vi regelrett blir utspilt av Sagenes tversoverpasninger. Like etter scorer de igjen på et langskudd som går under en dekket Micke. Vi har i denne perioden kun sporadiske offensive forsøk, og skaper bare et par halvsjanser. Vi mister ballen på vei fremover, og Sagene får kontre inn 0-3 på en nydelig kontring. 0-4 kommer på straffe, som undertegnede skaffer Sagene da han mister ballen som bakerste mann. 0-4 til pause, en dårlig periode av oss.

Det tar bare 29 sekunder for Snellingen å score 0-5 med sine snurrepiperier. Han får for mye tid og rom i denne perioden, vi kommer aldri skikkelig opp i han, og da blir det vanskelig å forsvare seg mot Sagene. Vi skaper en del i denne perioden sjanser, men unøyaktighet i avslutningene, samt en god keeper gjør at Sagene får fortsette med 0 baklengsmål. Perioden ender 0-5, og det står altså 0-9 til andre pause.

Vi legger om det defensive spillet vårt i pausa, og bestemmer oss for å gå ut og presse høyt resten av kampen. Dette fører til at det blir en del "hawai", men vi klarer, om ikke annet, å være tettere i motspillerne, og forstyrre de i mye større grad enn i de to andre periodene. Vi skaper også noe offensivt, og til slutt løsner det da Steffen scorer etter nydelig pass fra Chris. Snellingen får fastsette sluttresultatet til 1-10 etter mye kokos i stort sett hele Nidaros-laget. Tredje periode ender altså 1-1, og det er det eneste positive fra denne kampen.
Skuddstatistikk: 15 - 26

P.S. Vi kan også fryde oss over at vi ikke lenger har det største tapet i år. Fjerdingby startet 2010 med å knuse Harstad 22-2.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Chris
**
*

Skrevet av Vegardo