Sveiva - Nidaros, 14-4

K.nr: 52
Dato: 29.11.2009
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Stovnerhallen
Resultat: 14-4 (8 - 1), (3 - 3), (3 - 0)

Vi stiller med 8 mann til kampstart, og er relativt tunge i beina fra kampen vi spilte for en dag siden. Det hjelper ikke på når vi velger å slippe inn 1-0 etter 3 sekuner.
Når det er sagt, så er det alltid trivelig med nye rekorder!

I første periode kommer vi aldri i gang, vi er ikke oppe i hverken mann eller skudd, og selv om Sveiva ikke akkurat byr på noe voldsomt tempo, så leder de 8-1 til første pause.
JOL scorer sitt første mål i eliteserien, og er allerede kjempefornøyd med kampen. Det skal også sies at vi lett kunne ha scora noen flere mål i denne perioden.

Vi ble enige i pausen om at hvis vi skal først skal tape, så kan vi "tape skikkelig"(sitat Vegardo), og går ut for å reise kjerringa, om ikke helt opp, så i alle fall opp på knærne. Vi gjør en respektabel periode og klarer å holde hjemmelaget til uavgjort i denne perioden. I denne perioden scorer først Vegardo et perfekt mål etter en nydelig pasning fra Krille før han slåer en ferdigscora chip til Chris som bare kan trille ballen i mål. Krille scorer det tredje i perioden, og vårt siste i kampen.

I siste periode har vi mange sjanser, og det er utrolig at vi klarer å tape perioden 3-0, men hele helga i Oslo var generelt ganske utrolig fra vår side, så det var heldigvis ingen som ble livsvarig preget av dette.

Kampens hendelse: Sveiva får et (helt ukontrollert og feil idømt(dommer dømmer også utvisning uten at han kan redegjøre for hvilkens spiller som gjorde forseelsen)) straffeslag på tampen av kampen. Dette tar Sveiva sin kaptein seg av på uforglemmelig vis. Han går rolig mot Micke, finter en dragning til venstre, chipper ballen over Micke, i tverrligger, i bakken, ut mot Micke, Micke beveger hodet bakover og smeller hjelmen i ballen som går i mål...
Dette er nok godt innøvd av straffeskytter.

P.S. Per fikk dagens bestemannpris, til tross for at han satt og klaget over eget spill konstant på benken:)

P.P.S. Nattbussen til Oslo går ikke forbi Samfunnet, men fra buss-stasjonen i sentrum. Dette kunne vår buss-reporter Henrik Jønsson informere om bare timer før kamp. Overraskende nok er Jønsson svensk, og bedre kjent under navnet Circus.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Nattbussen til Jønsson
**Per?
*

Skrevet av Vegard