Nidaros - Bærums Verk, 6-13

K.nr: 58
Dato: 21.11.2009
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Munkvollhallen
Resultat: 6-13 (0 - 3), (0 - 5), (6 - 5)

1. og 2. periode var så begredelige at jeg nesten ikke orker å skrive om de. Vi ble stående og se på at det dasset noen Verket-spillere rundt oss og scora, og vi orket ikke å gjøre noe med det de første 40 minuttene. Defensivt var vi reltativt nakne, og offensivt er vi totalt blottet. Vi fikk knapt frem en eneste pasning. Skuddstatistikken vitner om 23-38, noe som i og for seg ikke er så grusomt, men når vi har 16 skudd i siste periode, så sier det sitt om de to første...

Så vi ble enige om å glemme disse periodene før siste periode og la om til tre rekker og høyt press. Det førte til en meget god periode av oss. Nå bør det vel legges til at når et lag leder 8-0, så er det vel ikke til å stikke under hverken stoler eller bord at de ikke fortsetter 110%, men det tar ikke bort det fakta at vi vinner siste periode 6-5. Vi klarer å legge press på bortelaget i deres sone, og dette var de merkbart ikke helt komfortable med. Dette førte til en periode med hawai-bandy og mye løping, noe vi tydeligvis ikke er så verst på. Vi blottlegger oss noe defensivt, men trykker inn 6 mål i en kamp hvor vi nesten ikke har hatt skudd på mål før siste periode. Chris scorer to mål, det samme med Jønssøn(Circus), mens Hveding og alltid like unge Nervik fikk ett hver. Det er denne perioden vi må ta med oss videre, og viktig at vi tar vare på den gode følelsen av å vinne en periode til bortekampene i Oslo neste helg! Der gjelder det å starte kampen i første periode, og ikke vente til tredje.

Ukas mysterium: Terje har tre ganger så mange assist som mål. Gode forslag til løsninger tas i mot med takk på gjesteboka.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Englund
**
*

Skrevet av Vegard