Nidaros 2 - Bakklandet, 14-0

K.nr: D22
Dato: 08.11.2009
Divisjon: 1.div Damer
Sted: Nidarø F1
Resultat: 14-0 (5-0), (4-0), (5-0)

3 kamper på ei uke, med andre ord; Trippel-seier!
Søndag skulle vi være flere til kampen, dessverre ble to syke og vi ble stillende med kun to innbyttere. Dermed stod backene Lena og Dipa hele kampen. Når det er sagt, så gjorde vi en fantastisk kamp!

Lena velger igjen å score kampens første mål, nøyaktig 26 sekunder inn i kampen. Etter det, herlig spill, bak mål, foran mål, spille rundt, tar med backene..ja, nesten som tatt ut av boka "Hur at spela innebandy" -skrevet av og for svenske elitespillere..vel, bare nesten..kapitlet "Exakte pass" var av noen *peke på seg selv* bare skummet gjennom. Og et par ganger skulle jeg ønske Stinus grodde lengre armer slik at hun nådde ballen (evt. gått i anskaffelse av en lengre kølle).

Dog, flott innsats av alle sammen! Vi jobber hardt og når vi mister ballen er det ofte dobling på motspiller slik at vi vinner ballen tilbake.

Kampen var også preget av dommerne som ikke likte Dipa (tror det er fordi hun er brun evt. et råskinn) som fikk to ganger 2 minutters utvisninger. Men Camilla og Anniken måtte også sette seg i skammekroken. På et tidspunkt var vi 3 stk på banen, men de presset ikke noe særlig og vi hadde stort sett ballen. Scorte til og med et mål i undertall.

Camilla raider stort sett hele kampen, over hele banen (i kjent stil), og scorer hele 8 av 14 mål i kampen, serr lizzom! Ut i 3. periode får jeg, for første gang, pasning av motstanders keeper, 3 meter foran mål, og -stjupp- putter'n, før Camilla setter punktum for målkalaset.

Kunge at folk stiller opp på kampene, og jeg sier bare: Jätte kul, flickor! (:

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  
**
*

Skrevet av Tyven :)