Nidaros - Slevik, 3-11

K.nr: 45
Dato: 14.11.2009
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Munkvollhallen
Resultat: 3-11 (0 - 3), (1 - 5), (2 - 3)

Det som skulle være en kamp mellom Nidaros og Slevik ble kort sagt til en lekestue for Fredrik Åhlberg. Vi var oppmerksomme på han fra kampstart, men klarte aldri å gjøre noe med hans rykk, finter eller skudd. Han fikk zorre rundt og gjøre som han ville stort sett, og 7 poeng på Sleviks 7 første mål sier vel sitt.

Nidaros virket tente fra start, og vi skulle vise at 3-3 i pre-season ikke bare var et blaff. Men når Slevik starter kampen i et kjempetempo blir det fort klart at vi ikke henger med. De fikk skutt tre ganger i løpet av det første byttet, som varte i ca 30 sekunder. 1-0 hang før 3 minutter var gått, og når vi forærer de 2-0 ikke lenge etter, så gjør vi det tungt for oss selv. Vi hever oss litt de siste ti minuttene, og kunne fort ha scora et par mål selv, men det skal sies at det kunne også Slevik ha gjort. Micke har noen redninger som ikke står i hverken den ene eller andre boka og holder oss inne i kampen med 0-3 til pause.

2.periode starter katastrofalt de første ti minuttene, vi er rett og slett ikke i nærheten av noe som helst. Hever oss litt utover omgangen, men taper til slutt 1-5. Nå skal det sies at vi også i denne perioden har flere store sjanser, og spiller et godt power play hvor keeper har noen voldsomme redninger, men vi er jo som kjent ikke akkurat ekstremt effektive.

I 3.periode gjør Slevik noen endringer, og lar yngre krefter få slippe til,og det blir en jevnere periode sett over ett. Vi får til en viss grad mer taket på Åhlberg, og Micke fortsetter å storspille. Målet vårt var å vinne perioden, og mot slutten, når vi ligger under 1-3 i perioden, så gjør vi noen forandringer på laget som gjør at vi hever oss noen små hakk. Vi vinner ikke perioden, men må si oss mer fornøyde med denne enn de andre to.

Hvis vi i det hele tatt kan trekke frem noe positivt med denne kampen må det være at vi skaper en del sjanser, og at vi spiller bra i både power og undertall.

Vi satser på en sterk treningsuke som kan gjøre oss godt rustet til å møte et ustabilt Bæryms Verk lørdag 21/9.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Micke, en stor kamp!
**
*

Skrevet av Vegard