Sarpsborg Sharks - Nidaros, 11-1

K.nr: 37
Dato: 31.10.2009
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Sarpsborghallen, Sarpsborg
Resultat: 11-1 (3 - 0), (5 - 1), (3 - 0)

Nidaros fikk som ventet en tøff kamp mot et av norges best lag de siste årene. Og selv om haiene fra den deilige byen har hatt en heller laber sesongstart, så ble de et par nummer for store for oss trøndere. Ballen gikk stort sett litt for fort for beina til Nidaros, og det endte med 11-1.'
Skuddstatistikken 42-18 tilsier at Nidaros vel kunne fått med seg et par mål til, men alt i alt var det et stykke til poeng i denne kampen.

1. omgang startet bra for Nidaros sin del. Vi lå tett og kompakt i 2-2-1 defensivt, og Sharks ble tvunget til å spille ballen mye rundt oss.Vi holdt vel unna en 10-11 minutter før de hang den første kassa. Når vå skjøre polakk ikke heller orket å spille lenger, så var vi akkurat to rekker. Vi kunne vel med hell ha hatt noen ekstra par bein... Nidaros har i denne perioden en del sjanser, men klarer ikke å omsette. Ekstra tungt er det at Sarpsborg scorer 3-0 med 30 sekunder igjen å spille av perioden.
I 2.omgang starter vi igjen bra, og det er sjanser begge veier uten at det blir mål de første 8 minuttene. Da scorer Sharks 3 mål på 5 minutter, før Hveding putter vårt eneste mål i kampen. JOL får seg et slag i hodet i løpet av omgangen, uten at det får nevneverdige konsekvenser(annet enn at JOL selvsagt blir relativt opphisset) hverken for den ene eller den andre, noe som jo er litt spesielt. Omgangen ender 5-1, og vi får vel to mål imot i undertall. Dette er vår beste periode offensivt, og skuddstatistikken ender 14-8. Dog er vi best på tilbakespill til keeper.
3.periode starter vi friskt, og holder Sarpsborg unna målet de første 5 minuttene. Vi skaper ikke så mye selv, men det er relativt tett bakover. Sarpsborg scorer 3 mål i perioden, og vi faller vel litt sammen. Perioden er preget av en del Hawai-innebandy, og det blir kontringer begge veier, mest mot oss når vi blir brutt på vei frem.

Det mest positive fra kampen er at andrerekka spiller 1-3, og selvsagt at vi fikk spille i en by det er vanskelig å beskrive med ord.

Når det gjelder et mye omdiskutert tema, nemlig økonomien til Nidaros, så skal det nevnes at på vår tur til Østlandet tok halve laget inn på Grand Hotel over helga.
De benyttet seg flittig av dets fasiliteter, som blant annet spa-avdeling.
At JOL og Bjørn Henrik gikk hen og gjorde spontaninnkjøp av nye biler gjorde ikke turen noe billigere. Men sånn er det når vi drar på tur med gullkortet til Nidaros.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Micke, han er jo svensk
**Vegard,han er jo fra Sarpsborg
*Sarpsborg Sharks for så vidt

Skrevet av Vegard