Øya - Nidaros 2, 0-27

K.nr: D08
Dato: 05.11.2009
Divisjon: 1.div Damer
Sted: Nidarø D2
Resultat: 0-27 (0-9), (0-7), (0-11)

Igjen, dags för kamp! Motstander: Øya.
Katrine spør: "Er de gode?" Jeg svarer: "Like gode som oss, kanskje?". Men det var de altså ikke... Faktum er at vi aldri har spilt mot de før, og det viser seg at de er et flunkende nytt lag.
Så..hva kan man si om en kamp der man vinner 0-27? Enten så er vi jææævli gode, eller så er ikke motstanderen så flinke. Det var nok mest det siste denne gang, men litt gode var vi jo.

Skogseth'ern-i-mål-Lena åpner scoringsballet. Rekka med Sprenglewski, Anniken og Anka er tente og putter inn mål etter mål, men resten følger med.
Det er lett å bli trege når motstanderne holder lavt tempo, men vi får omsider fart på beina og springer mer. Og da var det stooore rom å spille i. Samtidig fikk vi god tid på å sikte inn og skyte - i mål. Etter hvert blir det så mange mål at vi slutter å klaske etter scoring. Samt får beskjed fra dommeren om å slutte og putte mål fordi det snart ikke er mer plass på kampskjemaet. Vi bestemmer oss så for å fokusere mer på spill og holde rent bur bakover. Smultring til Katrine-ze-goalie! Særdeles hyggelig kamp, og artig når også forsvarerne fyrer løs på mål. Vibeke-back-in-business blir oppgradert fra back til ving og klinker inn både ett og to mål. Kult!

Så nærmer det seg kampslutt når Liv-living-it-large springer som en helt opp langsia med ballen, og lemper ballen på bakerste stang - og smækk! - på volley! inn av undertegnede *hoppe-opp-med-begge-henda-i-lufta-som-de-gjorde-i-gamle-dager*. Fyyy fader jeg fikk frysninger. Lite trolig at jeg får muligheten til å gjøre det igjen..så dette måtte dokumenteres, men helst skulle jeg hatt det på film. Mojjo.

Vel, så å si alle kom seg på scoringslista..unntatt Julia som nå har posttraumatisk stress-syndrom.

Topp-3-scoringsliste:
Tyv-(eg)o 7+1
Sprenger-alle-grenser-lewski 5+5
Anniken 3+1

( note to self: Slutt å være så ego, det er jo tross alt ikke manne-innebandy vi driver med :D )

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  
**
*

Skrevet av Mål-Tyven